sweet middy


min bästa vän.


Det här är världens finaste och underbaraste person, tjej & bästa vän. Det här är någon man absolut inte vill gå miste om. Det är bara idioter, dårar och dönickar som inte kan inse det. Ni förstår inte ens vad ni har, när ni har henne. Det här är mitt allt och messar man med mitt allt då får man med mig o göra. Och jag är då fan inte trevlig.

Så jag säger bara, tänk på vad ni har när ni har henne. Ni har allt i ett. Vårda det, bry dig och allt annat som hör till, annars är ni inte värda henne. Annars är inte du värd henne.

Jag älskar dig bästis.
klicka.heart in a cage.

Kärt återseende med två bästa vänner, Waynes och p&l planering! Shit tjejer o killar vi åker verkligen på måndag! Jag kan nog inte beskriva med ord hur taggad jag är, satan i gatan vad jag har längtat och längtar fortfarande. Det kommer bli brutalt. Jag har till och med bestämt vilka kläder, skor osv som ska få följa med mig på äventyret, sjukt skönt att det är klart iaf! Ska bara hinna tvätta allt, sen är det kirrat o klart.. Då är jag alltså redo för Borlänge, Peace and Love 2011. Så jävla sjukt, sjuuuuuuukt SJUKT. Förstår nog fortfarande inte riktigt att vi drar på måndag.

Ni får ursäkta men det här är det enda jag har i mitt huvud just nu och det är nog det enda jag kommer prata om sen också. Haha jag har till och med skrivit en utförlig lista på exakt vad jag ska ha med mig och jag lovade massutskick, jag vet men jag råkade skriva den här på papper så det blir ikkje noe för er. Sorry guys!

Och just nu ligger jag i sängen eller det har jag gjort ett tag, jag har lyssnat på The Strokes i timmar alltså. Ah nej jag kan inte förstå att jag står o tittar på dom nästa vecka.

Ah nej nu måste jag lägga ner, drar igång en film och sen blir det massa sova. Har ju lite att göra imorgon om man säger så.

kanske lite mer knark!


har knarkat den här lite granna..


asså shiiiiit

Det var rökförbud i fyra dagar, för skojsskull ah men hur gick det då? Jävla skit. Annars klippte jag av mig håret idag och införskaffade en svart hatt. Jag är sjukt nöjd.

Hör o häpna, vart ute o gått i två timmar! Det trodde ni inte om mig va!!! Fan mina vänner har dåligt inflytande... jag ska ju verkligen inte röra på mig.. orkar ju inte! Jaja man får ju shiiiiiiiiitttchatta under tiden så det jämnar väl ut sig.

Och nu vill jag ha imorgon, ska få träffa min älskade karatekid!! Ska ungefär krama sönder henne men bara på ett ungefär.. vill ju att hon är hel när vi åker till PL o härjar. Ska även träffa bästaste Limpan och oj vad vi tre kommer prata sönder varann imorgon men jag hoppas att det blir festivalplanering.. VI MÅSTE OCH VI BEHÖVER!

Sen vill jag ha fredag, då ska jag få fira midsommar med mina fina vänner, äta, supa och prata oändligt mycket! Ah men som alla andra svennebananer ska göra men det jag ville få fram är ju att alla svennebananer får ju inte hänga med MINA vänner. Hihi.

Ps. Sofia om du läser.... JAG KÄKA DONKEN IDAG!!!


nattsudd del 4

Det märks att det regnar idag, hela stan och hela kvickan är stendött.. inte en levande människa ute. Det är bara dårar ute idag, jag är en dåre för jag har varit ute. Det är skönt med regn men jag måste ju säga att jag föredrar sol och värme. Allt dog idag.

Eftersom att jag måste vara lugn gjorde vi världens brakmiddag hemma hos Hanna Montana igår, love it. 19:10 hos Hanna. Vaknade sinnes bitter idag, för det första regnar/regnade det och sen vet jag inte varför jag är bitter heller. Skit störande.

Den här veckan har jag en deal med Hanna, den här veckan ska jag göra något radikalt och efter den här veckan är jag på P&L med älskade vänner (Soffan o Hannie köööööööp tickets!!!). Jag avlider av längtan.

Annars är jag väl irriterad, gör mig glad? Sen vill jag ha tillbaka solen så att man kan spendera dagarna som på bilden nedanför.

det var ett tag sen ja knarka här.


välkommen in.

Jag är redan tillbaka och jag mår som ett muterat krukmongo, med andra ord inte så speciellt bra. Luftrörskatarr är då inte mysigt, har man riktig otur så kan man åka på en lunginflammation och jag ligger väl i riskzonen så nu tar jag det piano alltså.

Trasig, ja det var väl det vi kom fram till igår. Jag är och förblir trasig, skiter i allt, orkar inte bry mig och känslor vad är det?! Haha finns inget sånt kvar och det har det inte gjort på ett tag heller. Jag säger som Hanna ett finger till alla svin där ute, fan till och med ett finger till mig själv.. kan också vara svinig men jag står för det till skillnad från andra. Men som sagt jag skiter i allt, säg till om jag råkar skita i dig.. orkar inte bry mig om sånt överhuvudtaget. Jag har mina bästa och finaste och jag skiter i att namedroppa, för ni vet vilka ni är.

Alla är ute o härjar ikväll, jag härjade igår och istället för fyllekaj-sms så blev det såhär. Och Timbuktu vet vad han snackar om.

"Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar, rulla naken över krossat glas, äta fimpar än att nånsin igenkänna dina vibbar. Du ljög fan bättre än delfinerna simmar"


så ligger det till..

Jag har fått klagomål att jag inte hänger här längre. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt men jag har ju faktiskt haft annat, roligare och viktigare för mig men hej jag lever så nu vet ni det.

Jag och Andy har skaffat oss två nya favoriter, Hanna och Sofia heter dom. God damn vilka bitches, ah sköna är dom allt! Rör ni så dör ni, haha ;). Vi har hängt o flängt överallt och ingenstanns... och jag förstår om ni är avis. Skulle jag med vara! huhu.

Sen så måste jag ju säga att skräckisar är vår grej fast ändå inte, alltid någon som sover och det verkar ha blivit en vana att hitta helt wacko filmer, man mår inte så speciellt bra efter dom. Aja o nu kommer det bli en massa meningar som börjar på "sen", så here we go.

Sen är jag inne på tredje veckan med min hesa och sexiga röst, mhmmmm. Är helt säker på att jag kommer få låta såhär för resten av mitt liv.

Sen är Timbuktus nya skiva helt jävla HMFS!

Sen är det P&L om 2 veckor och jag dör typ utav pepp!

Sen vill jag bara säga fuck off alla jobbiga, tröga och efterblivna människor.

Nu orkar jag tyvärr inte dela med mig utav mig själv nå mer och det tar nog ett tag innan jag kikar in här igen men jag finns ju alltid på luren om ni vill veta nått om mig eller vill fråga om jag lever. Annars är jag ju väldigt facebook-kåt atm så kika in där vettja om ni inte vågar fråga och känner för att stalka mig.

CIAO.

det går bra nu.

Otroligt nog lever jag efter 4dagars festande och brutalt häng o chillande! Fan jag har fredag hela veckan med mina brudar, love it. Livet leker nu, avlider av allt kul nästan. OCH SNART PEACE AND LOVE!!!!!! Och imorgon kommer fucking Fredrik hem!!!

Firar att sommaren är här med den här;

nattsudd del 3

Temperaturen skiftar rejält och jag har snart inga lungor kvar, jag gillar att klaga. Nu ska vi inte vara bittra här, sommaren kommer ju förfan imorgon ;) stek! Och snart är det lördag! Oj vad jag gillar helger.

En sak till som jag måste klaga på, MYGGJÄVLAR TA BORT ER SJÄLVA. Seriöst har 6 jävla myggbett som kliar oändligt.

knark

Har visst glömt bort knarket. Här får ni dagens.

i'm surviving this for sure to win my love takes so much more

Precis när man trodde hela världen skulle gå under (känner att jag är ganska överdriven och dramatisk men jag blir så när jag är sjuk, tycker så jävla synd om mig själv helt enkelt haha.) så gjorde den inte det, jag sket i att jag mådde som ett överkört viltdjur och trotsade puss-sjukan och drog in på en spontanare med världens bästa vän. Man kan väl säga att det gjorde vi jävligt bra även om allt är lite oklart som vi gärna vill säga till allt. Det är oklart liksom.


Livet enligt rosa! haha fan vilken grym serie alltså. Haha älskade det när jag va liten tjej! Va nog lite småkär i Freddy Åsblom också. Och det stördaste är att Filip Berg är med i ett avsnitt också, avlider lite... så söt!

OKEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ JAG ÄR EN TÖNT!

RSS 2.0