we've got everything

Jag lyckades få Fredrik att gilla Maggio och jag vill bara säga, vad vare jag sa?! SINNESBRA. Annars har jag blivit väckt alldeles för tidigt och flängt runt som en vante men jag klagar inte, inkasserade ju lite saker! Det blir väl fläng imorgon också och seriöst jag måste göra ett schema alltså! Haha glömmer bort hälften av det jag ska göra och det stör mig som fan när jag kommer på det såhär sent. Så att ni vet liksom.

Synd att det känns som om att någon står och slår mig konstant i ansiktet med en stekpanna typ samtidigt som jag andas genom sugrör. Ja jag vet, jag är så jävla dramatisk men jag vill att ni ska veta på ett ungefär hur ont det gör och jag får inte glömma att jag tycker väldigt synd om mig själv! Haha dramatisk och patetisk, lyckad kombo.

Och Andrea o jag kommer att bli sinnes på rebusar eller vad det nu heter! Vi testa lite idag, riktigt kul och sen spårade det ur såklart vi höll oss till det vi kan bäst.. äta och kolla på Morden i Midsomer. Och helgen va, ja men fyfan vad nice och vad bra vi gör det.

Sen vill jag bara säga att Modest Mouse får stå för dagens knark!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0