MEGAN FOX

Jag förstår inte hur man orkar vara såhär snygg?! Älskar hennes tatueringar. Hade jag fått välja hur jag skulle se ut då äre helt klart såhär.midnight city.

Jag har inte filosoferat så speciellt mycket den senaste tiden, riktigt skönt om jag ska vara ärlig. Skönt o slippa ångest o jobbiga tankar. Har inte tänkt börja med det nu heller, haha ville bara informera omvärlden om det. Och man ska nog passa sig för hur mycket man delar med sig utav sig själv och det kan man väl också säga att jag har gjort. I alla fall här. Helt sjukt vad mycket man kan få reda om någon på internet these days.

Ett tråkigt inlägg förtjänar en jävligt bra låt


MEN HELLO NOT KITTY.

Vi närmar oss lördagen med stormsteg, snart bara 2 dagar kvar. Det är helt sjukt vad folk är taggade, hur taggad jag är först och främst. Jag var ju till och med när Linn började smida planerna och inbjudningslistan. Annars är jag sjukt taggad till imorgon också eller ja torsdag, jag och Linn har ju även börjat med obligatoriska myskvällar med mat från MAX och "lite godis" från Citygross! Linda freaking Karatekid joinar oss denna afton, oj vad jag längtar.. Kvällen kan inte bli bättre! Haha blir skithungrig när jag tänker på MAX, fyfan så gott det ska bli.
Jag kan ju bara tänka mig hur lite vi hinner andas för att våra munnar kommer gå i ett, vi kommer att skratta sönder och nånstans där i mellan att skratta sönder och allt pratandet ska vi försöka andas. Imorgon blir en jävligt bra dag har jag på känn.
Återigen grattis till min bästa vän John! Och grattis till mig själv o brorsan som faktiskt har namnsdag idag! Wiho.

#
ett riktigt jävla as..

Börjar gilla den mer och mer, tyckte inte om den första gången jag hörde den men ah äh det tar sig va.


4/4 check, team HMFS!drive.

Jag kan inte sova och det smakar blod i munnen, mysigt. Jag har precis kollat klart på "Drive", Ryan Gosling var med.. är ju lite svag för honom efter att ha sett "The Notebook" och "Crazy, stupid, love!". Den va riktigt bra den här med och föll för tre feta soundtrack också, College – A Real Hero, Desire – Under Your Spell & Kavinsky – Nightcall.

Nu ska jag väl kolla vidare på "Trespass".

Colombiana.

Sjukt bra film!

älskar låten & videon.


#1608SAIL


stuck on the puzzle.

Två sjukt lugna helger på rad, det behövdes och nog fan har vi haft kul ändå. Trots att jag mår som ett murveldjur idag med andra ord inge bra alltså, så är jag så jävla taggad tills nästa helg, nästa lördag! Då ska vi riva festerås, käraste och underbarste Linn fyller 21, oj vad jag längtar. Black 'n' White, kläder till det check. Skitbra slipper man oroa sig över det!

kn▲rk / ' ny spelningslista '


COLDPLAY 'klicka'


Bäst att ni antecknar!

Eller inte. Men iaf nu har jag bytit webbläsare efter typ 100år, så nu äre Google Chrome som gäller med ett as snyggt SvampBob fyrkant tema. Ska kolla om jag hittar min älskade Super Mario. Jag har också varit as high tech och uppdaterat min lur till IOS5 för er som inte har gjort det än, gör det då för i helvete! haha. Gillar dom blåa chattrutorna.
Och efter 1,5 vecka senare så är jag iaf klar med 2 av 3 CVn, har fått uppgifter utav min sköna handledare. As drygt dock o veta vafan jag är bra på? Och vad fan kan jag liksom?! haha Hur är jag?! Eh anställ mig och ta reda påt vetja!
Nu ska jag fan trycka i mig chips och cola, ska jobba på min fetma.. tycker att jag förtjänar det som fan denna dag.
-


embrace 'klicka'


KOM IHÅG AMANDA.

Kom ihåg till mig själv, kolla "påminnelser" på telefonjäveln.. det finns massor att göra.

Vi behöver lite kul, längtar till den 29oktober. Hejdå godnatt.

#1334


jag lever ja.

Hela förra veckan hade varit dålig om det inte hade varit för mina vänner! Malin tog med mig på Lars Winnerbäck i Stockholm på Cirkus, riktigt bra, riktigt fint. Hann se glimten av Thomsen o Sherminator med sin vattenpipa på taket, hann träffa papi o Anette, Andrea på chatten från turkland, filmkväll hemma hos finaste Johanna med Malin och Carro. Spontan myskväll hemma hos Linn med bara massa Twilight, godis, fet mat.


Nu regnar det och nu ska jag fortsätta med mitt jävla photoshop här.

när man har en riktigt sugig dag behöver man bara logga in på facebook, så finns dom där allihoppa som gör en glad.

haha love! ja det är internt, det är typiskt jbgstil och jag ler efter kanske jordens vidrigaste dag hittills.

#1out of the cage.


vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig

Idag skulle jag nog vilja påstå att livet suger rejält. Jag vill bara grina, slita av mig håret och skrika. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, nä det orkar jag inte ens gå in på men om jag säger såhär att jag tänkte och hoppades på att en trisslott skulle göra mig miljonär, ja så illa är det. Och inte fan fick jag köpa trisslotten ens, nej för jag såg tydligen yngre ut än 18. Tack för den bitterfittan i kassan.

En riktig skitdag och det har varit småsaker hela dagen och som i vanligt fall inte ens skulle göra mig ledsen. Nu är jag ledsen o bitter.

bäst.


skinny love.

Jag vet, jag brukar inte gilla covers men jag dör för DENNA.

BLINK 182 - neighborhoods.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker än, det låter ju helt klart som dom men... njaa helt övertygad är jag inte. Jag kommer förmodligen ändra uppfattning när jag har lyssnat ett par gånger. Va väl fyra låtar som fastnade lite extra, ghost on the dancefloor, kaleidioscope, love is dangerous och even if she falls. Men som sagt jag hinner nog ändra mig.

PLAY.

jag har fuskat, dåligt.

Ehm, här."Skitbra kväll"

Jag tror eller nej jag vet att jag har haft roligaste, stördaste, bästaste, vidrigaste och skönaste utgången i lördags på riktigt riktigt länge. Det här kommer jag leva på i evigheter, det är oförglömligt, jag dör av garv bara jag tänker på allt stört kul som hände, och hela jag blir helt jävla glad och tacksam över att jag har så underbart fina vänner. Tack för en förbannat bra helg bästa ni!

Den här får stå för helgens bravader, ps det är en hink redbullvodka - inte svett.
PLAY. (klicka på bilden).

RSS 2.0