Här får ni och godnatt!


#


Jag var tuvngen att fota.
SUPERMARIO in my heart.Tusenfryd.


Idag har familjen Platous varit på Tusenfryd (typ som Grönalund) och åkt en hel del karuseller, skrikit och skrattat. En riktigt jävla bra dag måste jag säga. Något som va riktigt oväntat var ju spökhuset eller ja vad man nu ska kallat, för som ni vet så är ju jag jävligt mörkrädd osv men jag gav mig fan på att åka ändå. Så vi stod väl i kö typ i nån halvtimme och sen är det vår tur och då släpper dom in oss i ett riktigt creepy rum i ca 5 minuter och vi fatta ingenting och fick typ panik haha. Sen öppnas det nån jävla lucka ur väggen och ut kommer kioskmongot som har hand om attraktionen och skriker en jävla massa regler. Sen kommer vi in till ett annat rum som ser ut som en biosalong, där det delas ut 3D glasögon och pistoler. Förstår ni hur våra tankegångar går då?

Med skrattpanik gör vi som kioskmongot säger till oss och spänner fast oss i stolarna och tar fram pistolerna. Sen drar åkturen igång, hela plattformen vi sitter på snurrar så inåt helvete, nån snubbe vrålar nått på norska och fram kommer det spöken, söndermögglade tanter, fladdermöss, får knivar och yxor kastade emot oss och massa andra effekter... Hahahahaha fyfan vad vilken åktur och fan vad oväntat. Sen åkte vi ju självklart alla adrenalinframkallande bergodalbanor och nån spindelkarusell. Tack som fan för idag tjejer. Och nu har Västerås intagit Platous, helgen kommer bli HMFS med KBK! Not in love.

Med mitt älskade Spotify tillbaka så har jag kommit in i en brutal musikperiod igen eller den perioden slutar ju ioförsig aldrig men gick igenom gamla spelningslistor och blir typ född på nytt. 

Den här bjussar jag på innan jag däckar! Njut. Shit vill totalspåra när jag hör den här, äckligt jävla fet låt.


Intro.

Jag är säkert hundra år efter än alla andra men det här märkte jag idag. Hör ni bakgrundsmusiken? Det är ju förfan The XX - Intro. Jävla snattare du är Rihanna. Orginalet är ju så jävla mycket fetare, fast det är ju bara vad jag tycker.


I know, everyone goes any damn place they like.

Det är väl lite så.

Precis hemkommen i !!!pyjamas!!! ifrån en bar där våra två söta vänner satt o unnade sig en tisdagskväll som denna. Varför i pyjamas? Jo för att det är kväll och det är lite så vi jobbar här på Grand Platous och självklart för att vi kan. Nu är det dubbelavsnitt utav TBBT, vardagsrummet för mig själv och en jävla massa flott. Jag överlever morgondagen även om det inte blir många sovtimmar. Jag börjar trilla tillbaka dit jag alltid hamnar när det är lite för mycket. Mindfucked.

Det är helt tyst förutom ljudet från tvn, love it och jag har fyllt upp tomrummen lite grann med två världsbästiga telefonsamtal med A & J.

Och en vit jävla helg är ju inte på tal alltså, Limpans trio från Westerous kommer hit, inte en lugn stund! Längtar fan på riktigt. KAOSKUL.

Nu skiter jag i det här, vi hörs nån annan dag.

The world at large.

Jag är inte helt nöjd med teckesnitten än men det får vara såhär så länge för nu orkar jag inte fixa mer, ska nog gå ner och köpa lite chips. Är cepesugen på precis allt som är flottigt och fettigt. Annars ligger jag och läser igenom gamla blogginlägg och lyssnar på favolåtar från back in the days. Sjukt mycket Broder Daniel och Modest Mouse, jävlar alltså. Fan så fint.

tja

Nu tänker jag fan göra om här, orkar inte att ha det såhär. Sidan kommer att se ut som skit ett tag, för jag har ingen aning om hur jag vill ha det.

otroligt nog men jag lever faktiskt.

Som ni kanske har märkt så är jag mycket bättre på Instagram och Facebook än det här men jag ska skärpa mig. Ni som har stalkat mig på alla andra forum eller pratat med mig irl vet ju vad som sker/skett i mitt lilla Osloliv, massa roliga fester, mindre roliga saker som händer på fester, telefonlös, hatar tele2, hatar tvättäkta snuskryssen till granne, inga sjukdommar, sommar när Oslo känner fört, brutalt mycket häng med mina nya homies och självklart en hel del jobb. Annars saknar jag 7 saker eller okej fan det där va taskigt, 7 brutalt världsbästiga människor, Andrea, Johanna, Jonasson, Fredrico, mamma, pappa & Nettis. Ska nog ta en helg hem vettja och fylla upp tomrummen! Och en weekend till Stavve?! ;).

Annars har jag fet skallebank, har hela rummet för mig själv och precis kollat klart på PLL och jag börjar sent imorgon, inte så jävla illa minus skallebanken. Fick dock ångest utav att logga in här, dags att madafaakkkking ändra design och layout men det får det fan bli nån annan dag typ när det regnar och typ när jag orkar hålla skallen på skaft. Appropå nada så är det snart lön och då vill jag och då ska jag göra 2 saker. Men nu ska jag fan sova, vi hörs.


// PS. införskaffat 4 nya fina fimpmärken på ljumskarna, sååååååååå snyggt att jag dör. Förlåt mamma. Hehe. Fast det var inte med flit måste jag tillägga, så bad ass är jag inte. //
RSS 2.0