hello monday

Då va långhelgen slut, fett tråkigt men jag har haft det sjukt bra. Så jag är nöjd. Imorgon åker vi tillbaka till ett fullspäckat schema i Oslove. Shit är astaggad fan, känner på mig att den här veckan kommer bli jävligt bra!

Hoppas också att SJ ser till att jag är framme i tid, annars blir det inte kul. Aja men nu ska jag kolla på ännu mer film och trycka lite snask.

Ps. Har varit duktig och införskaffat ett par vantar nu, i samma galna färg som mössan jag äger. Wiho.
TJARÅ.

StjärnfallSåg ett stjärnfall i lördags, jag kan lova er att jag önska mig nått riktigt bra. Wiho, okej en sista bild från The XX nu då, eller det kan jag fan inte lova.. hehe. Men jag kan lova att det här är sista inlägget för idag. 

FILM.
TJA.

sön

Söndagen har spenderats med min käre far, överaskade honom med att komma hem till hans födelsedag och det uppskattades högt vill jag tro. Har blivit matad med gosaker hela helgen även idag, livet alltså. Jag mår bra. Vill nog inte riktigt åka tillbaka till Oslo än eller om jag fick välja så vill jag ta med dom flesta härifrån till Oslo, hade ju varit perfekt. Men man kan ju inte få allt eller hur?! Nej men det ska bli skönt att få komma hem till Oslove, har ju ett par personer där borta som jag saknar extra mycket nu när jag är hemma i Etown.

Har även spenderat första adventskvällen med världens bästa och saknade Johanna! Riktigt mysigt med julmust, lussebullar och Solsidan i hennes aschilliga lya. Hoppas jag hittar en likdan snart, vi får väl allt se vad veckan har att bjuda på, who knows?!

Fan nu skriver jag ju sånna där äckliga jävla "idag har jag gjort det här" inlägg. Äh jag vill nog bara skryta lite grann, jag har det alldeles för bra alltså. Kom precis för övrigt upp ur badet, har legat och kollat på film i badkaret.. LOVELY. 

Nu blire snask och imorgon väntar en heldag med världens bästa morsa! CYA.
lör

Hade en heldag med min bästa vän, vilket va brutalt välbehövligt. Jag mår så bra när jag är med dig, önskar att du kunde bo i Oslo. En riktigt bra dag som innehöll shopping (som vanligt), skräpmat, snask, prat till oändligheten och tv, ja men sånt där back in the days stuff. Bästa långhelgen på riktigt riktigt riktigt länge. 

RSS 2.0