sön

Söndagen har spenderats med min käre far, överaskade honom med att komma hem till hans födelsedag och det uppskattades högt vill jag tro. Har blivit matad med gosaker hela helgen även idag, livet alltså. Jag mår bra. Vill nog inte riktigt åka tillbaka till Oslo än eller om jag fick välja så vill jag ta med dom flesta härifrån till Oslo, hade ju varit perfekt. Men man kan ju inte få allt eller hur?! Nej men det ska bli skönt att få komma hem till Oslove, har ju ett par personer där borta som jag saknar extra mycket nu när jag är hemma i Etown.

Har även spenderat första adventskvällen med världens bästa och saknade Johanna! Riktigt mysigt med julmust, lussebullar och Solsidan i hennes aschilliga lya. Hoppas jag hittar en likdan snart, vi får väl allt se vad veckan har att bjuda på, who knows?!

Fan nu skriver jag ju sånna där äckliga jävla "idag har jag gjort det här" inlägg. Äh jag vill nog bara skryta lite grann, jag har det alldeles för bra alltså. Kom precis för övrigt upp ur badet, har legat och kollat på film i badkaret.. LOVELY. 

Nu blire snask och imorgon väntar en heldag med världens bästa morsa! CYA.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0