Torsdag

ÄNTLIGEN KLAR! Fyfan vad skönt. Nu har jag handlat klart precis allt och nu är det bara packning som gäller. Sen är jag tamefan redo att åka. Nu är det liksom bara 5 dagar kvar och på lördag ska det festas så inåt helvete med alla mina favoriter en sista gång innan jag lämnar Sverige och man kan väl också se det som en liten mjukstart inför 16-17e mai (sinnessjukt nationaldagsfirande i Norge för er som inte vet). Det kommer att bli SÅ JÄVLA FETT! :D

Sen kan jag ju också avslöja att vi Oslobitches har en gemensam blogg, (SÅ KLART) där ni kan stalka oss i Oslo även om ni inte befinner er på plats. Vi kommer bjuda på massa galenskaper och knäppheter och så mycket mer. Så ni kan räkna med grymt mycket uppdaterande. Jag kommer dock inte länka adressen nu för som sagt vi har ju inte åkt än! Men på tisdag så kanske vi gör den officiell men bara kanske. 

Nu har jag pratat i telefon i 100 timmar också, halva örat har ju typ brunnit upp utav min äppellur. Aja jag bjussar väl på en rätt ful bild nu med, medan jag tänkte nörda lite koder i bloggen... som vanligt. MEN jag är ju inte riktigt nöjd.. också som vanligt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0