Örebronx.

Efter en massa ensuldigun, telefonsel (ursäkta stavningen), hipp 'n' hauppoen-drinkar, musikquiz och ett jävla dansande och pausande inne på Villa Strömpis med mina bästa, så måste jag säga att min sista helg hemma i Sverige kunde fan inte ha blivit bättre! Tack Andrea & Danne, tack allihoppa och tack Örebronx. Jag saknar er redan ♥

Den här dagen har varit lite sådär känlsofylld om man säger så, jag har fått säga hejdå till min bästaste bästa bäste vän Andrea och om jag grina eller?! Vet inte riktigt hur det här ska gå utan min andra halva vi har ju setat ihop sen nian och gjort precis allting tillsammans. Så det här kan ju bli lite svårt men vi har iaf sån tur att vi har en direktbuss mellan Örebro - Oslo utifall jag skulle dö sådär lite halvt nån dag och behöver fly till Örebro. Det bästa är ju att jag inte har lämnat Andrea helt ensam utan hon är i goda händer, hon har ju den där pojkvännen som alla tjejer drömmer om och JA HAN ÄR PÅ RIKTIGT! Jag lovar. Dessutom har hon ju sin vita lilla lurviga fyrbenta isbjörn som är TO DIE FOR ♥, likaså deras brutalt fina lägenhet. Vi kommer få det bra, för jag är ju inte heller ensam jag har ju Linn, Linda och Carro. Ännu bättre är ju att jag har närmare till Jonasson nu också i Stavanger. Det blir nog en och en annan visit där.

Och dessutom så har jag ju även fått säga hejdå till min kära och bästa favorit apptjej Johanna. Shit alltså, kommer göra allt för att hon ska lämna skitTranscom och Eskilstuna för att joina mig i Oslo. Seriöst alltså. Så att läser du det här Jojo så vet du vad som väntar och jag accepterar inga nej eller men. 

Tråkigt nog har jag bara tagit 3 bilder (4 med pregopantsen) den här helgen och dom va sådär.. haha synd så kul som vi har haft. Men jag snodde en bild ifrån Linn och en ifrån Andrea, hoppas det är lugnt.

Kommentarer
Postat av: UGGLAN

Haha men naaw ;)som svar till din lilla pik till mig så svarar jag att man får väl se vad som händer i framtiden, you never know!HA DET SUPER!! Saknar dig redan! Puss&kram!

2012-05-15 @ 23:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0