Detta fält måste fyllas i


Jag imorse när jag vaknade till regnet, man ser ju typ att jag drar en stor lång suck eller ja för andra så ser det väl bara ut som att man putar med läpparna men sanningen är att alla behöver ju faktiskt inte göra det. Och jag har inga problem med att lägga upp bilder på mig själv osminkad, vill mest bara skona alla andra när jag väljer att inte göra det. Men här är jag iaf helt osminkad för dom som vill veta det, inte så jätte farligt men inte så jätte fagert heller.

Men nu skiter vi i det, nu tänkte jag berätta hur jobbig min dag har varit i regnet. Eller så jobbigt har det väl inte varit mest fläng hit och dit och sen har jag spenderat alldeles FÖR MYCKET pengar på helt ovärda grejer men men flyttar man så flyttar man ju. Dessutom så flyttar jag ju inte direkt till det billigaste landet heller, så man får väl passa på att spendera pengar på sånt skit här i Sverige tills man börjar dra in pengar igen.

Sen har jag bombat iväg mina CVn för utskrift, hoppas som fan att dom blir fina så mycket som jag har kämpat med dom. Jag tänker INTE tolerera hål på sidorna, inte svartvitt och ingen jävla ersättningsfärg. Dom ska se ut exakt så som dom är gjorda annars är det fan ingen vits med att göra ett CV. Men det är ju bara vad jag tycker, perfektionisten själv. Jag har också gjort betalningsplaner, inköpslistor, kryssat av inköpslistor. Och fortfarande har jag liiiite kvar att handla innan jag är klar.

Nu har jag tagit ett långt bad, laddat ner fett med film & serier som jag bara ska njuta till nu med cola och chokladbollar. Så snice och det är jag tamefan värd. Ursäkta romanen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0