frelörsönmåntis

Varit jävligt dålig på att uppdatera nu igen MEN jag gottgör ju det ganska hårt genom att bjussa på 6 bilder (som ni ioförsig garanterat har sett tidigare om ni stalkar mig på Instagram, hehe) men det är ju tanken som räknas?!

Annars är jag precis nyduschad och hemkommen ifrån varetelling på H&M, så just nu är jag hungrig, mindfuck och lite frusen. Fast ändå jävligt glad för Edholm har precis bokat biljett till M83 den 6e november! Är så jävla nöjd!

Förövrigt hade vi en brutalt rolig förfest i lördags och en för jävla bra utgång också... tills klockan slog ungefär halv ett! Hahaha men vi hade jobbat på rätt bra alltså. Massa pussar till mina sfhumlor. Sen har jag lyckats paja min handled också men det var faktiskt på jobbet i fredags! Ja det var väl ungefär allt?! Eller okej vi har ju fått lön och jag kan ha råkat shoppat lite mycket (mamma dö inte nu och inget jäkla sms vill jag ha där det står "spar dina pengar unge", tack på förhand). Har hunnit sovit hos Linn också, satan de va typ som att checka in på hotell, en riktigt bra start på veckan må jag säga!

Just ja, sen kanske jag eventuellt spårar ur lite på söndag hehehehhe men det återstår att se mina vänner. Nu ska jag kolla ikapp alla mina serier jag har missat och kanske äta något?! Fast jag har inget jag vill tugga på här hemma, haha. Typiskt mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0