AL

Diggar bildfan så jävla hårt, plus att vi är fett coola. The End.

Sämst på att uppdatera

Shit vad jag har gnällt och klagat den senaste tiden men det är ju lite så jag jobbar och fungerar, det är liksom bara att gilla läget. Men nu tänkte jag inte gnälla så mycket, tänkte bara gnälla om att jag har gjort allt det jag inte skulle göra sen i torsdags, fyfan för mig själv. Tänkte precis skriva "i helgen ska jag vara nykter" haha men det sker ju inte för på fredag intar jag Örebronx och Villa strömpis och på lördag ska Etown få sig en rejäl dos av Edholm. Inte en lugn stund, jorå på söndagen där. 

Ja och som ni kanske förstår så ska ju jag äntligen få åka hem till Sverige och få äta min efterlängtade kebab, träffa mina absoluta bästa vänner, min bästa mamma och få sova i min egna säng. Sen så tror jag inte riktigt att ni förstår hur mycket jag längtar tills på fredag, kommer vilja snabbspola hela veckan för jag vill vara hemma NU! Jajajajajaja nog med allt tjat o skryt.

Bjussar på 2 bilder från helgen! Fan måste verkligen bli bättre på att dokumentera saker alltså.
Internet

En sak som man kan tillägga på min klagomålslista är ju internet. Vårt internet har ju slutat fungera, orkar inte med att idiotjävlarna på övervåningen inte vet hur man madafakking hanterar sånt här och ger sig på och pilla på saken själva. DÖ idioter dö.

Tur att jag inte är nån jävla idiot och kan hacka mig in på andras nätverk eller okej jag överdrev lite men inloggad på någon annans nätverk är jag och lösenordet va ju inte direkt svårt att lista ut. Men annars så överlever jag inte utan internet. Inget internet = döden. 

Sen finns det ju inget värre än segt internet heller.


Inte bara bitter

Okej en fet jävel.

Varning uppsats, klagomål.

Någon driver med mitt liv och det är inte jag själv. Har nog flippat ur x antal gånger idag utav rastlöshet och utav hostan från helvetet. Det här med att vara sjuk är ju inte min grej fast tydligen är det nog det eftersom att jag ofta blir det. Jag och mitt immunförsvar samarbetar inte så jättebra tillsammans och det är ju inte första gången vi kan konstatera det.

Annars så hade jag tänkt berätta lite om vårt boende som just nu också driver mig lite smått galen. Jag vet bara inte riktigt vart jag ska börja. Jo vi kan ju börja med städningen fast nej sånt stör ju inte mig alls egentligen för alla som känner mig vet ju att jag kan vara universums stökigaste människa. Så vi skippar den delen. Men då kan vi börja med att vi inte har någon diskmaskin, fyyyyyyysatan vad jobbigt det är att diska efter sig så risken finns ju att det inte diskas alls istället. Sen har vår tvättmaskin gått sönder, vilket är sådär as nice när man har ca 2 par rena trosor kvar den här veckan, hmmmmmm vet inte riktigt hur jag ska lösa detta?! Kanske får köra en Beckham och köpa nya?! Tåls verkligen att fundera på. Sen har ena frysen gått sönder eller sönder och sönder det går inte riktigt att stänga frysen så den samlar på sig massa sån där jävla frost eller vad det heter. Sen ska vi ju inte ens snacka om TVn som numera har fått flipp. För det första går det inte att byta kanaler utan det gör TVn helt själv och just nu  zappar den mellan kanal 7 och 77 så det där med att få se ett helt program kan man ju bara lägga ner. För det andra kan man få vara med lite själv och byta kanal genom att vända fjärrkontrollen upp och ner men det är bara för en liten sekund som du får vara med själv och nästan bestämma lite. Och det där med att höja och sänka volymen funkar inte heller så det resulterar i skit högtljud av nån anledning, vilket gör att man blir lite halvt döv utav att sitta i vardagsrummet och götta sig. Det bästa utav allt är nog att det inte ens går att stänga av TVn om du inte trycker av strömavbrytaren där bak. Ja det är väl ungefär så kul att kolla på TV hemma hos oss. 

Sådär då kör vi nästa grej, duschen. Ja har du då otur så finns det absolut inget varmvatten kvar eller det värsta utav allt, du kanske inte ens får vatten... vet inte riktigt hur dom där rören funkar men uppenbarligen inte så jättebra. Sen kan ju säkringen gå ganska ofta där inne men hittills har det bara hänt 1 gång. Tack och lov, jag är ju fan mörkrädd, haha. Sen har jag nog gått igenom allt..... fast nej hahaha. Sista nu då och det är bam bam baaaaaam ytterdörren. Ja den är ju skapligt svårhanterad, man känner sig som en inbrottstjuv varenda gång man ska försöka ta sig in och ut. Du måste liksom ha två händer lediga varenda gång, du måste slita i dörren allt vad du har för att ens kunna vrida om nyckeln när du ska in och när du ska ut så måste du typ ge dörrfan en rejäl smäll för att sen kunna vrida på låset. Men det jobbigaste utav allt är nog om du har glömt nyckeln för dörrfan låser nämligen sig själv när du väl har gått ut. Så risken är ganska stor att du låser ut dig själv, än så länge har det inte hänt men jag fruktar den dagen det sker. Då får man helt enkelt stå och hänga med snubben som säljer hasch utanför vår dörr och den är väl kanske sådär, han ser inte så trevlig ut alltså.

Ja nej men välkommen till Oslo, Brugata! Och jag är absolut inte från Eskilstuna där man gnäller om allt. Sen är ju absolut inte jag bitter eller gnällig som person ;).

Det är dags.

Okej nu ska jag lägga ner, det här är sista bilden för idag. Det är en liten reminder till mig själv att det är dags att gå och boka tatueringstid nu. Jag är så sugen och jag har väntat så jävla länge nu. Jag är säker på båda två så fan nån dag den här veckan jag inte har tänkt ligga hemma och vara sjuk ska jag gå och madafakkking gå och boka tid. 

Nu blire nattmat, filmletande och en jävla massa hostande. 

Godnatt
Vi hörs.

Angelica Blick


Hon är så jävla snygg. Älskar hennes stil. ////Bilderna lånade ifrån http://nyheter24.se/modette/angelicablick/ /////


Fiction

random.

imagine


Jag kan inte sova, jävla kuk-hosta så som Sandra fint uttryckte sig. Jag hittar istället en massa feta bilder och lyssnar på brutalt jävla bra musik, The xx så klart. Ni får ursäkta men det lär komma en hel del bildbomber nu. Eller vafan ber jag om ursäkt för? Det är ju min blogg. Stanna, njut eller kryssa och stäng ner.Coexist

Så.jävla.bra.
tryck på bilden.

true?


Hur bra?


Så var det ju det där med en rubrik igen.


Fan vad dålig inspo jag har, fattar inte riktigt men jag diggar headbilden som fan och tjejorna på den så klart. sådär

Det verkar ju inte bli så mycket bättre än det här, så jag kör väl på det helt enkelt. Nu är det ju headern kvar, vet inte riktigt om jag ska orka ge mig in på det eller om det får vara som det är. 

Bjussar på det här feta armbandet, vill också ha ett! så måste man ju alltid ha en jävla rubrik på blogg.se

Sjuk.
Ja då var vi där igen då, fast man får ju inte glömma bort att jag inte har varit sjuk på 1,5 månad och det är ju fan fett bra av mig. Fick gå hem från jobbet vilket suger, sög. Jag hatar att vara sjuk, fast å andra sidan finns det nog ingen som gillar att vara sjuk heller.

Så nu ligger jag här nerbäddad, sönderhostad, trasiga lungor, snorig, grinig, hängig, frusen, svettig och ful. Jag har ingenting att titta på heller, har sett alla filmer jag har på datorn och jag har nog sett det mesta som ligger ute på internetto. Jag vill nog börja kolla på en ny serie, så om någon vänlig själ har nått riktigt bra att komma med film/serie så tveka fan inte en enda sekund. Jag har tråkigt.

Jag kanske ska ta och göra om min bloggdesign, den suger nämligen och är skitful. Jo men så att så blire nog. På återseende. 

PS. det kommer se ut som skit ett tag nu, gilla läget.

00:38

Jag fönstershoppar eller ja internetshoppar och kollar bloggar. Jag vill ha lön, nya skor och kläder! Snart så. Sen orkar man ju inte med snygga människor ibland.Bild lånad från (http://blog.nelly.com/lisaplace/)

tears don't fall.

Ligger och lyssnar på In flames och Bullet for my valentine, så jävla länge sen, har fan glömt bort hur bra dom är. Dör speciellt utav introt på Tears don't fall med Bfmv, satan alltså.


Tja

Okej vart köper man dessa?! Satans snygga!

Darth Vader.

Snorig som en jävla idiot och riktigt mesig. Idag ville jag åka hem till Sverige, sätta mig på första bästa buss hem till min säng, mamma, Andrea, Johanna och Fredrik. Vad skönt det hade varit men så kom jag på allt kul som sker imorgon så blev jag lite gladare och ännu gladare blev jag när Linn kommer hem med en lite överraskning till mig, ett 3-pack Star Wars strumpor! OM jag blev glad, fan vilken underbar vän va!

Jag skulle inte sätta mig här nu, jag skulle bara äta och sen duscha för annars har jag sovit sen jag kom hem från jobbet. Men John gav mig en sinnesbra idé till header. Så jag copycatar rakt av och nu kommer jag hamna i photoshop också men 00:00 då ska jag fan vara klar för att sova igen.

Helt sjukt.

Myskväll med jobbfrugorna och fett mycket tacos, fan vad bra vi gjorde det! Fler matkvällar skare bli. På tal om något helt annat, jag... JAG ALLTSÅ har införskaffat ett gymkort. Helt jävla sinnessjukt ju. Så idag körde jag och Sandra vårt pass nr2 i poolen på töyenbadet. Grymma som fan.

Ja och jag skulle absolut inte sätta mig vid datorn för nu kommer jag vara vaken ett bra tag till fast jag är cptrött och har universums träningsverk. Nu photoshop och godis sen ett avsnitt utav mitt efterlängtade Awkward sen sova.

Ha de!

Omgjort

1. Det ser ut som skit här
2. Det är tillfälligt för nu ska jag snart sova.
3. Jag är hungrig
4. Jag är trött
5. Jag vill ha kebab, lika mycket som Fredrik vill ha tjejer. 
6. Bra jämfört kan vi tycka.
7. Nu loggar jag ut
8. Vi hörs.

RSS 2.0