Oj hej april / rehab

Jag började sakta men säkert komma tillbaka hit sen avtog det något helt. Jag kollar knappt Facebook längre, vad hände?! Jo massor. Jag orkar tyvärr inte ta allt i ordning men ni kan få en snabbresume på allt som har hänt. Jag har jobbat, ätit, slitigt, dött, sovit, festat, rökt och shoppat. Utöver det så har Andrea och Johanna, två utav mina bästa vänner spenderat tid här över påskhelgen vilket var mycket trevligt, fasansfullt trevligt faktiskt. Sen har jag blivit av med min iphone 4, den va väl sådär så har fått köpa ett nytt vitt äpple (iphone 5) och jag vet inte riktigt vad jag känner för den än.. den är svåranpassad. Men ett äpple var det ju ingen tvekan om saken! Och till det sjukaste utav allt men också det bästa utav allt så har jag ju skaffat mig en skånsk pojkvän, en jävligt skånsk sådan. Vet dock inte riktigt vad jag känner inför skåne, rent spontant så tänker ju jag "jobbig dialekt" ja för man förstår inte riktigt vad ni säger tyvärr. Nu lär man ju få en drös med skånska hatmejl, (alla är säkert från Björn men med olika namn) gör ioförsig inget om ni skriver som ni pratar, kommer ändå inte förstå. 

Annars är jag i vanlig ordning sjuk nu igen.. den här gången bjöds det på infektion i luftvägarna, massa snor, slem, halsont, feber och en riktigt grotesk målbrottsröst. Ja men det är kul och i skrivandets stund dricker jag sånt där hokuspokus skit eller ja grönt te som mamma och alla andra seriösa tedrickare skulle ha sagt/skrivit. Asäckligt men det hjälper lite grann faktiskt, eller ca dom 3 sekunderna som det tar att svälja en sked med grönt te. Annars skulle jag inte påstå att det är värt att investera i sånt här, inte ens tid. 

För övrigt har ni säkert läst på Facebook att jag o mina kära kollegor ska ha en vit månad och ja mina vänner det stämmer. Det kommer på sin plats, det är en alldeles utmärkt idé. Dessutom kan jag stolt säga att detta är min 5e dag rökfri, det är sjukt för det har inte hänt på år att jag har gått mer än 2 dagar utan cigg. Men det är sant. Vill egentligen inte skryta än men jag gör det ändå. 

Jag skulle bjuda på en bild om jag hade några, alla bilder är på min gamla telefon :( buhu. Eller ja den här kan ni ta, tog den nyss. Inte ett dugg stolt men det är en bild. Nu ska jag kolla på film... igen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0