Tappra krigare finns det minsann, tänkte belöna er med ett inlägg.

Jag älskar att höra regnet smattra mot fönstret, jag vet inte varför men det är nån slags myskänlsa över det. Och självklart att veta att man slipper ta sig ut i skitvädret eller åtminstonde för ikväll i alla fall. 

Jag borde egentligen öppna photoshop för jag har lovat mamma att göra en liten design men jag är för trött, sen borde jag inte vara hemma heller. Skulle ha varit hos babe och tagit hand om sjuklingen.. fast nu ljuger jag egentligen haha. Hade jag varit där hade jag enbart gnällt om att få kolla på en film, en film som jag inte har sett och som är bra. Sen hade jag garanterat gnällt över att jag hade fått sidan utav täcket som det bara är tyg på och gjort att jag hade frusit hela natten. Jag är inte så speciellt duktig på att ta hand om folk eller göra det jag ska i tid. 

Fast hur som helst så är jag för trött för allt idag, ikväll. Förutom att lyssna till regnet som smattrar mot mitt fönster och avnjuta alla serieavsnitt jag har missat den här veckan. Bilder till er som inte har insta..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0