the cave

Riktigt bra dag. Började dagen med att skypa med världens bästa Nathalie!! Åh om ca 3-4 veckor så ses vi och då ska vi göra Oslove igen. Åh det va såååååå skönt att höra hennes röst, saknar henne sinnessjukt mycket! Men nu är det inte långt kvar :). Längtar ihjäl mig.

Och Johanna kom med ett riktigt fint jävla besked, det här kommer att bli den bästa sommaren ever! Inte nog med det sen dök världens bästa Björnis upp och efter mycket om o men så fick jag äntligen min Mc donalds, yey. Som sagt bäst e han. 

Annars så håller jag på och pimpar mina väggar med världens bästa vänner som inte kan vara här med mig jämt men nu kan dom det på ett sätt, haha dom finns på väggen 24/7. Fint skare bli. Kan återkomma med bilder när det är färdigt. Och imorgon ska jag äntligen jobba igen, så jävla trött på att gå hemma o nörda. Och på kvällen bjuds det på en Mumford & Sons konsert på Spektrum, helt jävla underbart. Tråkigt att man inte får unna sig en öl eller en cigg eller två. Jaja, jag ska typ bara stå och njuta. Sen är jag ju jävligt dåligt förbered inför det här, såhär dålig har jag aldrig varit. Har knappt lyssnat på det nya albumet... jaja jag ska ju få se dom iaf. Klagar då inte.

Nu ska jag fortsätta här, borde sova men är inte trött. Hörs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0