glasss

Älskar bilden, jag o mami lika mat och socker/sötsugsgalna som vi är fotar alltid sånt här. Annars så håller jag på och packar lite inför hemfärden imorgon.. kommer nog allt se ut som en liten packåsna när jag kommer till jobbet. Anländer halv treish MEN ni ska veta att jag inte har shoppat ett enda klädesplagg, helt otroligt! Däremot har jag med mig massa kläder som jag hittade här hemma som ska få lite liv igen. Som sagt har inte bränt ett enda öre på kläder, är sinnes stolt. Jag har bara köpt med mig nödvändigheter dvs mat, cigg, godis och alkohol.. hehe.

Annars ser jag framemot den här veckan för det första så får jag komma hem till mina kära enheter som jag har saknat så. Sen på fredag är jag ledig för då ska nämligen fredagskvällen spenderas med världens bästa Sandrew med öl och The killers. Inte nog med det Linda Jonasson flyttar hit då också. Jag e ju nå så djävulskt glad.

Hemma.

Borta bra men hemma bäst! Har haft en sjukt bra helg, har träffat alla mina favoriter & familjen och njutit till max av massage och god mat, hehehehe. Hade som vanligt velat stanna kvar ett par dagar men jag överlever för i slutet av månaden kommer Andrea & Johanna och förhoppningsvis mina hultangrabbar.
Angelica Blick

Älskar Blickans nya hårfärg, vill också ha.. snyggt som fan.
Bild lånad från: http://nyheter24.se/modette/angelicablick/ 

ASAP

Kollektivet Enheten presenterar "fucking problems". Den här spelas ju minst 5 gånger om dagen, texten har vi inristad på väggen inne i badrummet. Vi kan inte sluta lyssna.

Leo

Ett utav mina senaste köp, dör verkligen! Vill bara ha vår nu, så att man kan få använda den och alla andra kläder jag har hunnit köpa på mig. Annars vet jag inte vad som har hänt, jag har kommit in i nån slags leopardperiod. Jag har då aldrig tyckt om leopardmönster men det är väl aldrig för sent för att ändra sig uppenbarligen.


Hmmm

Som vanligt är jag aldrig nöjd men det duger så länge. Nu tar jag natt, tjarå.
 hej bloggen?! hallå dålig uppdatering? shit och förlåt.

Shit det här va länge sen! Hehe hade helt glömt av det här och jag vet väl inte riktigt om det här är något jag ska fortsätta med?! Ser ju ioförsig att det är ett par tappra krigare som klickar sig in här varje dag ändå :). Vi får se. 

Tänkte åtminstonde uppdatera er krigare eller iaf en snabb update. Så vart börjar vi?! Just ja SHM med Nathalie va ju helt obetalbart likaså julhelgen med henne. Sen lämnade hon mig och Humlan för Sthlm och Asien, grät gjorde jag men hon sa att hon förmodligen kommer tillbaka, vilket jag hoppas på! Kan nog vara världens bästa Nudel alltså. Bytte sorgsna tårar mot glädjetårar, käraste och bästa Johanna kom hit och firade nyår och nog fan firade vi in det nya året som bara jag o Jojo kan. Sen bytte jag kollektiv från Humlan till Enheten, från Brugata till Grünerløkka. Tråkigt att lämna dom andra men man måste ju våga göra nått nytt och det var väl bäst så också tråkigt nog. Annars trivs jag som fan med Enheten och nytt område, jag mår riktigt bra (fast i skrivandets stund så ljuger jag med tanke på att jag ligger hemma med magsjuka...haha men utöver det så mår jag finfint).

Sen får vi ju inte glömma att jag va i Egypten en vecka med Linn, haha jävlar vad ska man säga?! Kul som fan hade vi, har bildbevis på Facebook och Instagram för er som har missat det. Annars hittar ni dom flesta bilderna som har tagits sen sist jag skrev där med. Sen har jag ju kapat av mitt långa hår, nytt år nytt hår liksom. Ny färg dessutom. Jaja jag tänkte att jag skulle lägga in lite bilder men skiter i det och gör istället om bloggdesignen, hehe även om jag inte riktigt har bestämt mig än om den ska få vara kvar eller inte. Som sagt vi får se. 

RSS 2.0