hej bloggen?! hallå dålig uppdatering? shit och förlåt.

Shit det här va länge sen! Hehe hade helt glömt av det här och jag vet väl inte riktigt om det här är något jag ska fortsätta med?! Ser ju ioförsig att det är ett par tappra krigare som klickar sig in här varje dag ändå :). Vi får se. 

Tänkte åtminstonde uppdatera er krigare eller iaf en snabb update. Så vart börjar vi?! Just ja SHM med Nathalie va ju helt obetalbart likaså julhelgen med henne. Sen lämnade hon mig och Humlan för Sthlm och Asien, grät gjorde jag men hon sa att hon förmodligen kommer tillbaka, vilket jag hoppas på! Kan nog vara världens bästa Nudel alltså. Bytte sorgsna tårar mot glädjetårar, käraste och bästa Johanna kom hit och firade nyår och nog fan firade vi in det nya året som bara jag o Jojo kan. Sen bytte jag kollektiv från Humlan till Enheten, från Brugata till Grünerløkka. Tråkigt att lämna dom andra men man måste ju våga göra nått nytt och det var väl bäst så också tråkigt nog. Annars trivs jag som fan med Enheten och nytt område, jag mår riktigt bra (fast i skrivandets stund så ljuger jag med tanke på att jag ligger hemma med magsjuka...haha men utöver det så mår jag finfint).

Sen får vi ju inte glömma att jag va i Egypten en vecka med Linn, haha jävlar vad ska man säga?! Kul som fan hade vi, har bildbevis på Facebook och Instagram för er som har missat det. Annars hittar ni dom flesta bilderna som har tagits sen sist jag skrev där med. Sen har jag ju kapat av mitt långa hår, nytt år nytt hår liksom. Ny färg dessutom. Jaja jag tänkte att jag skulle lägga in lite bilder men skiter i det och gör istället om bloggdesignen, hehe även om jag inte riktigt har bestämt mig än om den ska få vara kvar eller inte. Som sagt vi får se. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0