Batikkonst med Lirt & Don Juan


Jag kan inte sluta.

Nytt tillskott till familjen!
Skönheten är ifrån Weekday för er som inte kan lista ut det.

CC

Var på Crystal Castles ikväll, jääääävlar vilken spelning! Helt sjukt jävla bra att jag dör. Jag är typ kär i Alice Glass, kan inte riktigt sluta tänka på henne. Som Sandra sa, hon är jävligt underhållande att kolla på! Jag njöt, bra tisdag. Tack och hej.
 

Helgens bravder (skador).

Nr 1, knät. 
Nr 2, hälen.
Rent spontant sådär känner jag att jag har otroligt mycket otur just nu! Fast det är ju ioförsig inget ovanligt med att jag gör mig illa, det händer nästan varje dag. Ser framemot jobbet imorgon, ska hoppa runt som ett kryckmongo! Kan bli kul... wiho.

Jag vill ha hennes hår!

Bild lånad från http://nyheter24.se/modette/angelicablick/ 

vårväder, the killers & öl

Det verkar som att våren har hittat till Oslo, äntligen! Idag var det riktigt varmt ute och invigt mina nya glajor har jag också hunnit med. Måste ju säga att idag var en perfekt dag att vara ledig på!! Har hunnit fara runt stan med bästa Linda Jonasson som äntligen har flyttat hit, riktigt nice o ha henne på min hemmaplan! ETOWN FTW. 

Dessutom har jag ju varit på The Killers ikväll med världens bästa Sandra! Och ja jävlar vad vi njöt, det va riktigt jävla bra. Lika bra som Hultsfred 2009. Och jag paja inga revben den här gången men knät har fått tagit stryk så nu får jag väl glida runt med bandage som typ hela jobbet gör. Känns som om alla är skadade! Jajaja. Tillbaka till The Killers eller nä kan väl bara kortfatta det såhär: MAGISKT.

RSS 2.0